Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Belediye Konservatuvarı Piyano Bölümü öğrencisi Mert Bora Kor ve Belediyenin Çoksesli Koroları öğrencileri Elif Mira Karataş ile Doğa Filiz'in BİLSEM Müzik Bölümü sınavlarını başarıyla geçmelerini büyük bir memnuniyetle duyurdu.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Başkan Gerenli, öğrencilerin sanat alanındaki başarılarının kendilerini ve şehri gururlandırdığını belirterek, “Mert Bora Kor, Elif Mira Karataş ve Doğa Filiz’in BİLSEM Müzik Bölümü sınavlarında elde ettikleri başarıları yürekten kutluyorum. Sanatın aydınlattığı yoldan hiç ayrılmayın çocuklar!” şeklinde ifadelerde bulundu.

Bu başarılar, Lüleburgaz'ın sanat ve müzik alanındaki yeteneklerinin gelişimine ve gençlerin bu alanda daha da ilerlemelerine olanak sağlayacak. Belediye, öğrencilerin sanatsal gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceğini vurgularken, sanatın önemini ve genç yeteneklerin desteklenmesinin gerekliliğini bir kez daha ortaya koydu.

Haber: Hacı Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner