Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık, Alpullu halkına müjdeli bir haber vererek, yeni su kuyusunun sondaj çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. Mevcut kuyunun yedeği olarak açılan yeni su kuyusu, bölgedeki su ihtiyacının karşılanmasına büyük katkı sağlayacak.

Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor

Başkan Orhan Saltık, su kuyusunun açılması sürecinde destek sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak BAŞA ve Su İsale ve Dağıtım Daire Başkanlığı Yer Altı Suları ve Göletler Şube Müdürü Hüseyin Ağdoğan’a teşekkürlerini iletti. Başkan Saltık, "Yeni su kuyumuz Alpullu’muza hayırlı olsun! Mevcut kuyumuza yedek olarak açmaya başladığımız su kuyumuzun sondaj çalışmaları hızla devam ediyor. Yedek su kuyumuzun çalışmaları ile alakalı olarak her türlü desteği Belediyemize bedelsiz sağlayan; İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu, İSKİ Genel Müdürü Sn. Doç. Dr. Şafak BAŞA, Su İsale ve Dağıtım Daire Başkanlığı Yer Altı Suları ve Göletler Şube Müdürü Sn. Hüseyin Ağdoğan’a teşekkür ederiz. Her şey daha sağlıklı bir Alpullu için!" ifadelerini kullandı.

Bu yeni su kuyusu, Alpullu’da su kaynaklarının sürdürülebilirliği ve halkın suya erişim kalitesini artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Başkan Saltık, çalışmaları yakından takip ettiklerini ve en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner