Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, ilçe halkından Sait Mutlu’nun vefat ettiğini duyurdu. Vefat haberinin ardından başsağlığı mesajı yayımlayan Başkan Şenol, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Şenol, merhumun cenazesinin bugün ikindi namazının ardından Kofçaz Camii’nden kaldırılacağını bildirdi.
Başkan Şenol, yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Kofçaz ilçemizin değerli eşrafından Sait Mutlu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Sait Mutlu'ya Allah’tan rahmet, kıymetli evlatları Nahit Mutlu ve Hatice Mutlu Şerif başta olmak üzere ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Cenazesi, ikindi namazına müteakip Kofçaz Camii’nden kaldırılacaktır. Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.”