Coffee Workshop, Kahve Tutkunlarını Teşrif ‘te Buluşturacak Coffee Workshop, Kahve Tutkunlarını Teşrif ‘te Buluşturacak

Vize'nin Şairleri projesi kapsamında üçüncü kitap olan "Vizenin Şairleri-3"ün baskısı tamamlandı. Bu özel ziyarete Minik şairler, Vize Bilim ve Sanat Merkezi 4. Sınıf öğrencisi Almina Çiçek ve Namık Kemal Ortaokulu 7-D öğrencisi Alp Yavuz ile birlikte Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ve projede görevli öğretmenler katıldı.

Ziyarette, Müdür Akdemir, ilçede gerçekleştirilen çalışmaların kamuoyuna duyurulmasında önemli bir rol oynayan Kırklareli Gazetesi yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür etti. Akdemir ayrıca, gazetemizin haberleri sayesinde bu çalışmaların ülkenin dört bir yanına ulaştığını ve güncel projeler hakkında bilgi verdi.

Proje, öğrencilerin kendilerine güvenlerini artırmak, sorumluluk almak ve toplum önünde kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Bu çerçevede, öğrencilerin yazdığı şiirlerin bir kitapta toplanması fikri 2022'de ortaya çıktı. İlk kitabın basılması ve minik şairlerin okurlarıyla buluştuğu 2022 yılındaki imza gününün ardından, olumlu geri dönüşler alınmasıyla her yıl uygulanacak bir projeye dönüştürüldü.

Haber: Hacı Murat Taner

I M G 8126