Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, "Vizenin Şairleri Projesi" ekibini makamında ağırladı. Öğrencilerin kendilerine güvenlerini artırmak, sorumluluk alma ve topluluk önünde kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlikler kapsamında yazdıkları şiirlerin bir kitapta toplanma fikri, 2022 yılında ortaya çıktı. "Vizenin Şairleri" adı verilen proje kapsamında ilk kitap basıldı ve minik şairlerin okurlarıyla buluştuğu bir imza günü düzenlendi.

Projenin aldığı olumlu geri bildirimler üzerine, Vizenin Şairleri projesinin çok yıllık bir projeye dönüştürülmesi kararı alındı. 2023'te ikinci kitap, bu yıl da üçüncü kitap olan "Vizenin Şairleri-3"ün baskısı tamamlandı. Minik şairler, kitaplarını İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun'a makamında sunarak teşekkür etti.

Öğrencilere Ödül Yağmuru Öğrencilere Ödül Yağmuru

Özefsun, ziyaret sırasında minik şairleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Projenin öğrencilerin yaratıcılığını ve özgüvenini artırma açısından önemli bir rol oynadığını vurguladı. Ayrıca, "Vizenin Şairleri Projesi"nin eğitimdeki başarılı uygulamalardan biri olarak öne çıktığını belirtti.

Haber: H. Murat Taner