Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık hizmetlerinin tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla düzenlenen İl Değerlendirme Komisyonu toplantısını başarıyla tamamladı. Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Özkan Kara’nın başkanlığında 21 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda, tanıtım faaliyetlerinin mevzuata uygunluğu incelendi.

Çocuklarda çağın tehlikesi obezite: Dijitalleşmeyi avantaja çevirin Çocuklarda çağın tehlikesi obezite: Dijitalleşmeyi avantaja çevirin

Komisyon, ihbar ve şikayetler doğrultusunda sosyal medya paylaşımları, internet siteleri, afişler, ilanlar, yazılı ve görsel basında yer alan tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerini titizlikle değerlendirdi.

Toplantının ardından Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Sağlık Hizmetleri Başkanlığımız koordinasyonunda düzenlenen Sağlıkta Tanıtım Faaliyetleri İl Değerlendirme Komisyonu Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Özkan Kara Başkanlığında 21.09.2024 tarihinde yapılmıştır. Komisyon ihbar ve şikayet üzerine gelen sosyal paylaşım ve internet siteleri, afiş ilan yazılı görsel basın ve benzeri mecralarda bu yönetmelik hükümlerine aykırı olarak yürütüldüğü tespit edilen tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri hakkında gerekli incelemelerde bulunulmuştur.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner