Uzmanlardan uyarı; “Üzümü çekirdeği ile yiyin” Uzmanlardan uyarı; “Üzümü çekirdeği ile yiyin”

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık hizmetlerinin verimli ve sürdürülebilir bir şekilde yürütülmesi amacıyla, tasarruf tedbirlerine uygun olarak düzenlenen çevrim içi bir toplantı gerçekleştirdi. Destek Hizmetleri Başkan Vekili Hacer Yerlikaya başkanlığında düzenlenen toplantıya, Kamu Hastaneleri Başkan Vekili Dr. Okay Kaşıkeman ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri katıldı.

Toplantının ana gündem maddesi, Kırklareli'deki sağlık tesislerinin personel ihtiyaçlarının değerlendirilmesi ve sağlık hizmetlerinin daha etkin planlanması oldu. Özellikle personel dağılımı, iş gücü verimliliği ve mevcut kaynakların en iyi şekilde kullanılması konularına odaklanıldı. Tasarruf tedbirleri kapsamında yapılan bu toplantı, hizmet sunumunda kaliteyi koruyarak, sağlık sisteminde sürdürülebilirliği artırmayı amaçladı.

Toplantıda, sağlık tesislerinin güncel ihtiyaçları ele alınarak, her birimin en verimli şekilde sağlık personeliyle desteklenmesi için planlamalar yapıldı. Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Destek Hizmetleri Başkan V. Hacer Yerlikaya başkanlığında Kamu Hastaneleri Başkan V. Dr. Okay Kaşıkeman ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlerimizin katılımı ile, Tasarruf Tedbirlerine uygun olarak Zoom üzerinden Tesislerimizin ihtiyaçları doğrultusunda sağlık personeli planlama ve değerlendirme toplantısı yapılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner