Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kırsal kalkınma destekleri kapsamında 2023-2024 döneminde hibe almaya hak kazanan Ahmet Timur ve Yılmaz Timur ile hibe sözleşmesi imzaladı. İmzalanan sözleşme ile toplam tutarı 345.454 TL olan projeler için 172.727 TL hibe ödemesi yapılacak.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kırsal kalkınma desteklerinin, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üreticilere önemli katkılar sağladığı vurgulandı. Açıklamada, ‘’Kırsal kalkınma destekleri kapsamında 2023-2024 döneminde hibe almaya hak kazanan Ahmet Timur ve Yılmaz Timur ile hibe sözleşmesi imzalandı. Projelerin toplam tutarı 345.454 TL olup, 172.727 TL hibe ödemesi yapılacaktır.’’ ifadelerine yer verildi.

Kırsal kalkınma destekleri, çiftçilerin ve üreticilerin modern tarım tekniklerini kullanmalarına, üretim kapasitelerini artırmalarına ve ekonomik olarak güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, bu tür desteklerin devam edeceğini ve kırsal bölgelerdeki kalkınmanın sürdürülebilir hale gelmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay