Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Beylik Mahallesi'nin kuzeyinde yer alan 1. ve 2. Etap Toki arasında yapılacak yeni imar uygulamasını duyurdu. İlçenin modernleşme sürecine ivme kazandıracak bu projeyle, Pınarhisar’da yeni ve güvenli bir yaşam alanı inşa edilecek.

Başkan Talay, yeni projenin sadece modern konutlar inşa etmekle kalmayacağını, aynı zamanda tüm altyapı hizmetlerinin ve telekomünikasyon ağlarının da titizlikle planlandığını ifade etti. Geniş yeşil alanlar ve parkların da dahil olduğu projede, çevre dostu ve sürdürülebilir bir yaşam alanı hedefleniyor.

Projenin bulunduğu bölgenin sert kaya zemin yapısına sahip olduğunu belirten Talay, bu durumun bölgeyi deprem riskine karşı daha güvenli hale getirdiğini vurguladı. Güvenlik ve estetiğin bir arada olduğu yeni yaşam alanının, Pınarhisar’ın geleceğine önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

Başkan Bulut, Bakan Kurum ile Projeleri Değerlendirdi Başkan Bulut, Bakan Kurum ile Projeleri Değerlendirdi

Başkan İhsan Talay, Pınarhisar halkına yönelik yaptığı açıklamada, “Yeni Yaşam alanındaki hedefimiz, sadece estetik değil, aynı zamanda güvenli ve sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturarak, Pınarhisar’ımızın geleceğine yatırım yapmaktır. Pınarhisar'ımıza şimdiden hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner