Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve ilçe sakinleri, Dere Mahallesi Dikilitaş mevkiinde bulunan yeni Diş Hekimliği Kliniği'nin açılışını bir araya gelerek gerçekleştirdiler.

Açılış töreninde konuşan Başkan Talay, ilçeye kazandırılan yeni kliniğin sağlık alanındaki hizmet kalitesini artıracağını belirterek, hemşehrilerinin daha iyi ve erişilebilir sağlık hizmetine kolaylıkla ulaşabileceğini vurguladı. Aynı zamanda, Diş Hekimliği Kliniği'nin ilçenin sağlık altyapısına katkı sağlayacağını dile getirdi. Talay, Diş Hekimliği Kliniği'nin Pınarhisar’a ve Dt. Yıldırım Gül’e hayırlı olmasını temenni etti.

Dron gören masum kediler gülümsetti Dron gören masum kediler gülümsetti

Başkan Talay, açılışın ardından yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizde, Dere Mahallesi Dikilitaş mevkiinde yeni hizmet verecek olan Diş Hekimliği Kliniği'nin açılışını Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Hemşehrilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik.

Diş Hekimliği Kliniği'nin Pınarhisar'ımıza ve Dt. Yıldırım Gül hocamıza hayırlı olmasını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay