Kırklareli Pehlivanköy ilçesinde, İl Özel İdaresi desteği ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında yüksek tünel sera yapımı tamamlandı. Kurulum aşamasının ardından tesisin kontrolleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve teknik personel tarafından gerçekleştirildi.

Proje, bölgedeki tarımsal üretimin modern tekniklerle yapılmasını hedeflerken, yüksek tünel sera sayesinde çiftçilerin ürün verimliliğinin artırılması amaçlanıyor. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, bu tür projelerle çiftçilere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Pehlivanköy ilçemizde, İl Özel İdaresi desteğiyle İlçe Müdürlüğümüz tarafından yürütülen proje kapsamında yapımı gerçekleştirilen yüksek tünel seranın kurulumu ve kurulan tesisin kontrolü ilçe müdürümüz ve teknik personelimizce gerçekleştirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay