Evrenspor Batuhan Şali İle Anlaştı Evrenspor Batuhan Şali İle Anlaştı

Pehlivanköy Belediyesi, çocukların yaz tatilini daha verimli ve eğlenceli geçirmeleri amacıyla düzenlediği Yaz Futbol Okulu'nun açılışını gerçekleştirdi. Açılış gününde, Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, geleceğin yıldızlarına forma ve ekipman hediye ederek çocukların sevincine ortak oldu.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Pehlivanköy Belediyesi olarak başlattığımız Yaz Futbol Okulunun açılış gününde Belediye Başkanımız Sayın Gündüz Hoşgör çocuklarımıza forma ve ekipman hediye etti" ifadelerine yer verildi.

Açılışa katılan çocuklar ve aileleri, bu anlamlı etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Hoşgör'e teşekkür ettiler. Çocukların büyük bir heyecan ve mutlulukla katıldığı Yaz Futbol Okulu, yaz boyunca devam edecek antrenmanlar ve etkinliklerle dolu dolu bir program sunacak.

Pehlivanköy Belediyesi, spora ve gençlere yönelik projeleriyle toplumun her kesimine dokunmayı hedeflediğini belirterek, gelecekte de benzer etkinlikler ve projelerle çocukların yanında olmaya devam edeceğini açıkladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Kaynak: İHA