Pehlivanköy Kaymakamı Fatma Ballı, Belediye Başkanı Sn. Gündüz Hoşgör, İlçe Emniyet Amir V. Başkomiser İbrahim Özgür Günay, İlçe Jandarma Komutanı V. J.Asb.Kd.Bçvş. Serkan Cengiz, mahalle ve köy muhtarları, siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri ve kurum müdürleri, Kurban Bayramı dolayısıyla Pehlivanköy Mehmetçik Parkı’nda bir araya geldi.

Bayramlaşma etkinliğinde, ilçe protokolü ve vatandaşlar bir araya gelerek bayramın coşkusunu paylaştılar. Katılımcılar, birbirleriyle bayramlaşarak dayanışma ve birlik mesajları verdiler. Etkinlik, Pehlivanköy'de sosyal dayanışmanın güçlenmesine ve yerel yönetimlerin halkla buluşmasına vesile oldu.

Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, bayramın tüm ilçe halkına huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Kaymakam Sn. Fatma Ballı ise, bayramların toplumdaki sosyal bağları güçlendirdiğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Mehmetçik Parkı'nda gerçekleşen bu anlamlı buluşma, Pehlivanköy halkı tarafından memnuniyetle karşılandı ve bayram coşkusunu artırdı.

İlçe Teşkilatı, Ayşenur ve Anıl’ın Düğününe Katıldı İlçe Teşkilatı, Ayşenur ve Anıl’ın Düğününe Katıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay