Pehlivanköy Belediyesi, çocukların yaz tatillerini daha eğlenceli ve verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla yaz futbol okulu düzenliyor. Belediye, futbol okuluna kayıtların başladığını duyurarak, tüm çocukları sahaya davet etti.

Yaz futbol okulu programı, çocuklara temel futbol tekniklerini öğretmeyi, takım çalışması ve disiplin bilincini kazandırmayı hedefliyor. Antrenörler eşliğinde verilecek eğitimlerle çocuklar, hem spor yapmanın keyfini yaşayacak hem de fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacaklar.

Rocky filmini gerçeğe dönüştüren adam: 'Sende yetenek yok' dediler, iki kez Dünya Şampiyonu oldu Rocky filmini gerçeğe dönüştüren adam: 'Sende yetenek yok' dediler, iki kez Dünya Şampiyonu oldu

Kayıt yaptırmak isteyenler, Pehlivanköy Belediyesi Zabıta Amirliği’ne başvurarak kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. Futbol okuluna katılmak isteyen çocukların velileri, kayıt için gerekli belgeleri ve detaylı bilgileri Zabıta Amirliği’nden öğrenebilirler.

Pehlivanköy Belediyesi, tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Belediyemizin çocuklarımız için düzenlemiş olduğu yaz futbol okulu kayıtlarımız başlamıştır. Müracaat için Belediyemiz Zabıta Amirliğine Başvurması gerekmektedir. Haydi çocuklar sahaya.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner