Pehlivanköy Anadolu Lisesi, dopdolu bir yılın ardından öğrencilerini mezuniyetle uğurladı. Heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşen mezuniyet törenine, Pehlivanköy Kaymakamı Fatma Ballı, Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek, ilçe protokolü, veliler ve öğrenciler yoğun katılım sağladı. Törenin en özel anlarından biri, okul birincisi olan Duygu Uzuntaş'a kaymakam tarafından verilen mezuniyet belgesi oldu. Bu anlamlı ödül, öğrencinin başarısını taçlandırırken, emeklerinin karşılığını aldığını gösterdi.

Kırklareli'nde Anaokullarında Sıfır Atık Eğitimi Kırklareli'nde Anaokullarında Sıfır Atık Eğitimi

Yılsonu gösterisi ise 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyet belgelerini alması ve geleneksel kep atma töreniyle son buldu. Öğrencilerin duygu dolu anlar yaşadığı tören, velilerin gururla izlediği bir kutlamaya dönüştü. Mezuniyet töreni, öğrencilerin lise hayatlarını noktalarken, gelecekleri için yeni bir başlangıç yapmalarına vesile oldu. Pehlivanköy Anadolu Lisesi'nin bu anlamlı töreni, öğrencilerin başarılarına ve okulun onlara verdiği değere bir kez daha vurgu yaptı.

Öğrencilerin mezuniyetle ayrıldığı bu özel gün, unutulmaz anılarla dolu bir başlangıca dönüştü. Pehlivanköy Anadolu Lisesi, öğrencilerini yetiştirirken onlara değer veren bir eğitim kurumu olarak gelecek nesiller için de umut vadetmeye devam ediyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay