Proje ve Etkinliklerin Tarihi Belirlendi Proje ve Etkinliklerin Tarihi Belirlendi

Çakıllı İlk-Ortaokulu, ÇEDES Projesi kapsamında Mart ayının teması olan 'Vatanseverlik' konusunu işlemek için okul genelinde sınıflar arası bir pano yarışması düzenledi. Yarışma sonucunda, ufak puan farklarıyla ilkokulda 2/A sınıfı, ortaokulda ise 8/A sınıfı birinci seçildi.

Ödüllerin bayram dönüşünde verileceği açıklanırken, öğrencilerin bu güzel etkinlikte gösterdikleri katılım ve çaba takdirle karşılandı. Okul yönetimi, emeği geçen tüm öğrencileri tebrik ederken, vatanseverlik temalı etkinlikle şehitlerimizin anısını da bir kez daha yad etti.

Çakıllı İlk-Ortaokulu tarafından yapılan açıklamada, ‘’ÇEDES Projesinin Mart ayı değeri olan ‘Vatanseverlik’ temasıyla ilgili okulumuzda sınıflar arası pano yarışması düzenlendi.

Yarışma sonucunda ufak puan farklarıyla ilkokulda 2/A sınıfı, ortaokulda 8/A sınıfı birinci seçildi. Ödülleri olan pastayı bayram dönüşü yiyecekler.

Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu vesileyle canlarını bu güzel vatan için feda eden şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyoruz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay