Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Babaeski Spor Kulübü Basketbol Şubesinin 2024-2025 sezon açılış törenine katılarak genç sporcularla bir araya geldi. Törende yaptığı konuşmada, gençlerin spor aracılığıyla dostluk ve kardeşlik bilincini kazanarak, sporcu ahlakıyla yetişmelerinin önemini vurguladı.

Ayrıca, yeni sezonda tüm sporculara başarı dileklerini ileten Özkan, Babaeski Spor Kulübü’nün gençlere sunduğu spor imkânlarının değerli olduğunu belirtti. Özkan, sporun sadece fiziksel değil, aynı zamanda mental gelişim için de önemli bir araç olduğunu ifade ederek, Babaeski’de sporun yaygınlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekili Özkan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Babaeski Spor Kulübümüz Basketbol Şubesinin 2024-2025 sezon açılış törenine katıldık. Geleceğimiz olan gençlerimizin sporcu ahlakıyla, dostluk ve kardeşlik bilinci içerisinde spor yapmalarına, toplumda sağlıklı birer birey olarak yetişmelerine katkı sunan, Babaeski Spor Kulübü Onursal Başkanımız Sayın Haldun Yıldırım'a, Kulüp Başkanımız Sayın Samed Baş'a teşekkür eder, tüm sporcu kardeşlerime yeni sezonda başarılar dilerim.”

Ahmetbey Güvenspor, Yücel Derici’ye Emanet Ahmetbey Güvenspor, Yücel Derici’ye Emanet

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay