Ülkü Ocakları’ndan Şehit Polis İçin Kur’an-ı Kerim Tilaveti Ülkü Ocakları’ndan Şehit Polis İçin Kur’an-ı Kerim Tilaveti

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer, eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Vali Faik Üstün İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette, ilkokul ve anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Özer, onlarla samimi ve keyifli vakit geçirdi. Öğrencilerle sohbet eden ve eğitim süreçleri hakkında sorular soran Özer, onların hayallerini dinleyerek moral ve motivasyon sağladı.

Ziyaret sırasında, eğitimin çocukların geleceği üzerindeki önemli etkisine dikkat çeken Uğurcan Özer, küçük yaştan itibaren doğru eğitimle yetiştirilen bireylerin, ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Özer, öğrencilerle gerçekleştirdiği görüşmelerde, derslerinde başarılı olmaları için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini ve her zorluğun üstesinden azimle gelmeleri gerektiğini belirtti.

Başkan Özer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı olarak Vali Faik Üstün İlkokulunu ziyaret ederek ilkokullu ve anaokullu küçüklerimizle keyifli vakit geçirdik. Eğitim öğretim hayatlarının yürekleri kadar güzel geçmesini temenni ediyor tüm öğrencilerimize zihin açıklığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner