Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer, Pınarhisar ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeline yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı. Özer, açıklamasında Atatürk'ün milli mücadelenin önderi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olduğuna vurgu yaparak, "Onun aramızdan ayrılışının üzerinden yıllar geçse de milli mücadele ruhu ve zaferleri hala yüreklerimizde canlıdır" dedi.

Özer, Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı olarak bu saldırının sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti. Ayrıca, Atatürk'ün ilkelerine bağlı gençler yetiştirmeye devam edeceklerini ifade ederek, tüm kamuoyuna bu konuda kararlılıklarını duyurdu.

Başkan Özer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Pınarhisar ilçemizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeline yapılan aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Milli Mücadelenin yolbaşcısı, Türkiye Cumhuriyetinin Banisidir. Atatürk'ün aramızdan ayrılışının üzerinden yıllar geçse de onun önderliğindeki zaferler, milli mücadele ruhu hala yüreklerimizde heyecanla canlılığını korumaktadır.

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün maneviyatına yapılan bu menfur saldırının sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve Kutlu Dergahımızda Atatürk'ün ilkelerine bağlı gençler yetiştirmeye devam edeceğimizi tüm Kamuoyuna bildiriyorum.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner