Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Lüleburgaz Özer Spor Kulübü ve Lüleburgaz Müzisyenler Derneği'nden önemli misafirlerini ağırladı. Lüleburgaz Özer Spor Kulübü Başkanı Onur Şütürü, denetim kurulu üyesi Şükrü Özpamuk ve Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Başkanı Mustafa Gürler, Başkan Bulut’u makamında ziyaret ederek, spor ve sanat alanındaki çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette, Lüleburgaz’daki spor ve müzik kültürünün geliştirilmesi, gençlerin bu alanlara daha fazla yönlendirilmesi için yapılabilecek ortak projeler ve iş birliği konuları ele alındı. Başkan Derya Bulut, Lüleburgaz Özer Spor Kulübü'nün gençleri spora kazandırmak için yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, sporun toplum üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti.

Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı

Başkan Bulut, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Lüleburgaz Özer Spor Kulübü Başkanı Onur Şütürü, denetim kurulu üyesi Şükrü Özpamuk ve Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Başkanı Mustafa Gürler ziyaretimize geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay