Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Kurban Bayramı ve Babalar Günü'nü özel gereksinimli bireyler için unutulmaz kılmak amacıyla Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'nın nazik ziyaretiyle birleştirdi. Merkezde yatılı bakım hizmeti alan bireyler, Sahil Güvenlik personelinin bayram sevincini paylaşması ve çiçek takdim etmeleriyle büyük mutluluk yaşadılar.

Ziyaret sırasında Sahil Güvenlik personeli, özel gereksinimli bireylerle yakından ilgilendi, onlarla sohbet etti ve bayramlarını kutladı. Merkezin yönetimi, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'na teşekkür ederek, bu anlamlı ziyaretin özel gereksinimli bireyler için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüzde yatılı bakım hizmeti alan özel gereksinimli bireylerimiz, Kurban Bayramı ve Babalar Günü münasebetiyle Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı tarafından ziyaret edilmiştir. Nazik ziyaretleri ve çiçek takdimlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.’’ İfadeleri yer aldı.

Tekirdağ’da drift şovu ve modifiye araçlar festivali nefes kesti Tekirdağ’da drift şovu ve modifiye araçlar festivali nefes kesti

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner