Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hakan Yağan, Vize Kaymakamı Kemal Balaban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında İl Müdürü Özbaş, Kaymakam Balaban’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Vize ilçesinde yürütülen sosyal hizmet çalışmalarına dair kısa bir bilgilendirme yaptı.

Kaymakam Kemal Balaban, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Bilgin Özbaş ve Müdür Hakan Yağan’a teşekkür etti. Kaymakam Balaban, sosyal hizmetler alanında yapılan çalışmaların toplumun en hassas kesimlerine yönelik önemli katkılar sunduğunu belirterek, bu alandaki iş birliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Ziyaretin ardından Vize Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hakan Yağan Kaymakamımız Sayın Kemal Balaban’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sayın Kaymakamımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müdürlerimize teşekkür etti.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay