İlçe Teşkilatı’ndan Ayvalı Köyü Ziyareti İlçe Teşkilatı’ndan Ayvalı Köyü Ziyareti

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği ziyaretlerden birini daha yaparak ilçe pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar yerinde dolaşan Özalp, her bir tezgâhta durarak esnaflarla sohbet etti ve onların taleplerini dikkatle dinledi. Esnafa hayırlı işler dileyen Özalp, pazarın ilçe ekonomisi için önemine vurgu yaptı. Vatandaşlarla da sohbet eden Özalp, onların belediye hizmetleri konusundaki istek ve önerilerini aldı.

Ziyareti sırasında pazardaki mevcut düzenlemeler, hijyen koşulları ve esnafın daha rahat hizmet sunabileceği alanlarla ilgili öneriler de konuşuldu. Pazar yerinin düzenli olarak denetlendiğini belirten Başkan Özalp, esnaf ve vatandaşların sağlığına büyük önem verdiklerini ifade etti.

Başkan Özalp’in ilgiyle karşılanan pazar ziyareti, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vize Belediyesi'nin ilçenin ekonomik ve sosyal yaşantısına katkı sağlayan projeleriyle öne çıkmayı hedeflediğini belirten Özalp, ilçedeki tüm vatandaşların destekleriyle daha güzel bir Vize yaratacaklarına inandığını ifade etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay