Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Akçaköy'de düzenlenen Uluslararası Resim Çalıştayı'nın açılışına katıldı. Çalıştay, kendi köyü olan Akçaköy'de etkinliği organize eden Prof. Dr. Basri Erdem tarafından hayata geçirildi. Başkan Özalp, açılışta yaptığı konuşmada, sanata ve sanatçılara verdiği desteği dile getirerek, bu tür etkinliklerin kültürel zenginliği artırdığına vurgu yaptı.

Başkan Özalp, çalıştayın Akçaköy için önemli bir etkinlik olduğunu belirterek, bu tür sanatsal faaliyetlerin devamını diledi. Açılış törenine katılan sanatçılar, yerel halk ve davetlilerle birlikte çalıştayın ilk gününde sanatın birleştirici gücünü yaşadılar.

Başkan Özalp, yaptığı açıklamada, “Çok değerli Prof. Dr. Basri Erdem hocamızın kendi köyü olan Akçaköy’de düzenlemiş olduğu Uluslararası Resim çalıştayının açılışını gerçekleştirdik. Çok değerli sanatçılarımıza ve konuklarımıza iyi çalışmalar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay