Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, ilçe pazarını ziyaret ederek hem esnafın hem de vatandaşların taleplerini dinledi. Pazar yerinde esnafla tek tek görüşen Başkan Özalp, bol kazançlar dileyerek onların görüş ve önerilerini aldı.

Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Özalp, onların isteklerini dinleyerek belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Pazar alanındaki genel durumu yerinde inceleyen Özalp, hem esnafın hem de vatandaşların daha konforlu bir alışveriş deneyimi yaşayabilmesi için yapılabilecek iyileştirmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şenol’dan Kırklareli Arı Yetiştiricileri Birliği’ne Ziyaret Şenol’dan Kırklareli Arı Yetiştiricileri Birliği’ne Ziyaret

Vatandaşların samimi ilgisiyle karşılanan Başkan Özalp, ilçenin gelişimi için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek, pazar ziyaretlerinin düzenli olarak süreceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi