Vize Belediyesi’nin VizeSpor Satranç Kulübü öğrencileri, kazandıkları ikincilik ve üçüncülük kupalarını Belediye Başkanı Ercan Özalp'e takdim etti. U12 Kızlar ve U18 Erkekler takımlarında elde ettikleri bu önemli başarılarla gururlanan öğrenciler, kupalarını Belediye Başkanı Özalp'e sunarak mutluluklarını ve başarılarını paylaştılar.

Başkan Özalp, öğrencileri tebrik ederek, bu önemli başarılarının devamını diledi ve sporun ve rekabetin önemine vurgu yaparak genç sporcuları gelecekteki başarıları için cesaretlendirdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi

Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediyemiz VizeSpor Satranç Kulübü öğrencileri katılmış oldukları U12 Kızlar ve U18 Erkekler takımında kazandıkları ikincilik ve üçüncülük kupalarını Belediye Başkanımız Ercan Özalp'e takdim ettiler. Başkan Özalp, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay