Lüleburgaz ilçesine bağlı Hamzabey Köyü’nde gerçekleşen düğün törenine katılan Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci dostu Veli Ayyıldız’ın oğlunun bu özel gününe tanıklık etti. Başkan Dermenci, bu mutlu gün vesilesiyle aileyi tebrik ederken, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Başkan Ali Dermenci, Veli Ayyıldız’ın oğlunun evlilik törenine katılarak hem aileyi hem de çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Düğüne ilişkin açıklamalarda bulunan Dermenci, “Lüleburgaz İlçemizin Hamzabey Köyü üyelerimizden sevgili arkadaşım Veli Ayyıldız’ın oğlunun evlilik törenine katıldık. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim.” dedi.

Bölge halkıyla kurduğu güçlü bağlarla tanınan Dermenci, katıldığı düğün töreninde, sadece iş ilişkilerini değil, aynı zamanda sosyal bağlarını da pekiştirerek, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi. Ali Dermenci, düğün töreninde genç çifte yönelik dileklerini de dile getirdi.

Gaziantep büyükşehir, meteorolojinin uyarısı sonrası harekete geçti Gaziantep büyükşehir, meteorolojinin uyarısı sonrası harekete geçti

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner