Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında ilimizdeki okullardan gelen öğrencileri ağırlayarak sanat dolu bir hafta geçirdi. Toplam 105 öğrenciyi konuk eden enstitü, çocuklar için Ebru, Seramik ve Müzik atölyeleri düzenledi.

Kırklareli Malatyalılar Derneği'nden Eğitime Destek Kırklareli Malatyalılar Derneği'nden Eğitime Destek

Hafta boyunca süren etkinliklerde öğrencilere Olgunlaşma Enstitüleri hakkında bilgi verilirken, Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü ve kültürümüz tanıtıldı. Enstitü yetkilileri, gelecek nesillere sanatı ve kültürü aktarmanın önemine vurgu yaparak, her bir çocuğun geleceğin sanatçısı olması dileğinde bulundu.

Enstitü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü olarak ilimizde bulunan okullarda eğitim gören çocuklarımızı kurumumuzda ağırladık, hafta boyunca gerçekleşen etkinlikte toplam 105 öğrencimizi konuk ettik. Öğrencilerimiz ile Ebru, Seramik ve Müzik atölyeleri gerçekleştirdik. Çocuklarımıza Olgunlaşma Enstitüleri hakkında bilgi vermek, Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsünü tanıtmak ve kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak bizler için gurur kaynağıdır. Böyle önemli bir haftada, Böyle önemli bir haftada, sanatımızla dokunduğumuz her bir çocuğun, geleceğin sanatçısı olarak yetişmesi dileğiyle…”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay