Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, 8. sınıf öğrencilerinin ortaokulu başarıyla tamamlamalarını büyük bir coşkuyla kutladı. Kolejden yapılan açıklamada, öğrencilerin gösterdikleri emek ve başarının takdirle karşılandığı belirtildi.

Açıklamada, “8. sınıf öğrencilerimiz, Bahçeşehir Koleji ailesinin bir parçası olmanın ayrıcalığıyla ve onlara yüklediği sorumlulukların farkındalığıyla ortaokulu geride bıraktı. Öğrencilerimizin başarılarını ve emeklerini kutluyoruz,” ifadelerine yer verildi.

Kolej yönetimi, öğrencilerinin gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla başarılarına yenilerini ekleyeceklerine inandıklarını belirterek, lise hayatlarında da aynı başarıyı sürdürmeleri temennisinde bulundu. Öğrenciler, Bahçeşehir Koleji’nin kendilerine sunduğu imkanlar ve kazandırdığı değerlerle, hayatlarının her alanında başarılı bireyler olma yolunda önemli bir adım attılar.

Öğrencilerin Oryantasyon Programı Başladı Öğrencilerin Oryantasyon Programı Başladı

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, mezun olan 8. sınıf öğrencilerini kutlarken, tüm öğrencilere lise hayatlarında da başarılar diledi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner