Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçenin edebi potansiyelini ve genç yeteneklerini ön plana çıkarmak amacıyla önemli bir etkinliğe imza attı. "Vize’nin Şairleri 3" adlı şiir kitabı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin kaleme aldığı şiirlerle zenginleşti.

Kitabın basımının tamamlanmasıyla birlikte, Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, öğrenciler ve öğretmenleriyle birlikte Vize Kaymakamı Sedat Özdemir'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Cumhuriyet İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Alya Tüzün, Arife Bekir Uğurlu İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Zeynep Mutluer ve Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Kutay Tabak, sınıf öğretmenleri Sema Girişen, Sibel Sağdan ve Şebnem Saçkesen ile birlikte "Vize’nin Şairleri 3" kitabını Kaymakam Özdemir'e takdim ettiler.

Bu anlamlı ziyarette, genç şairlerin ve onları destekleyen öğretmenlerin emekleri övgüyle karşılandı. Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, edebi alanda gösterdikleri yeteneklerinden dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Vize’nin Şairleri 3 şiir kitabı çıktı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Recep Akdemir basımı tamamlanan Vize’nin Şairleri 3 kitabında şiiri bulunan Cumhuriyet İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Alya Tüzün, Arife Bekir Uğurlu İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Mutluer ve Atatürk Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Kutay Tabak, Sınıf öğretmenleri Sema Girişen, Sibel Sağdan, Şebnem Saçkesen ile birlikte Vize Kaymakamı Sayın Sedat Özdemir’e takdim ettiler.’’ ifadeleri yer aldı.

Sırbistan’dan Gelen Öğrenciler Kırklareli’nde Sırbistan’dan Gelen Öğrenciler Kırklareli’nde

Haber: H. Murat Taner