Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Koruma Günü kapsamında ilçedeki Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde öğrenci gruplarıyla bir araya geldi. Ziyarete Namık Kemal Ortaokulu’nun özel eğitim sınıfı öğrencileri ve Saray Yedirenk Anaokulu öğrencileri katıldı.

Kırklareli TSO, Şırnak’tan Gelen Misafirleri Ağırladı Kırklareli TSO, Şırnak’tan Gelen Misafirleri Ağırladı

Öğrenciler, bu anlamlı günde sokak hayvanlarını ziyaret ederek bakımevi ve rehabilitasyon merkezindeki çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldu. Başkan Özalp, etkinliğin hem hayvan sevgisini aşılamak hem de öğrencilerin bilinçlenmesini sağlamak adına önemli olduğunu belirtti.

Başkan Özalp, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Koruma Gününde Belediyemiz Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyarete gelen öğrenci grupları ile bir araya geldik. İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu Özel eğitim sınıfı öğrencileri ve Saray Yedirenk Anaokulu öğrencileri bu anlamlı günde can dostlarımızı ziyaret ederek Rehabilitasyon merkezini yakından tanıma imkanı buldular”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner