Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (Lüleburgaz TSO), "Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destekleme Programı" (NEET PRO) kapsamında düzenlenen "Yetkin Gençlerin İşgücüne Katılımı Projesi"nin kapanış ve basın toplantısına katıldı. Program çerçevesinde, 60 faydalanıcı genç genel, sosyal ve mesleki bilgiler üzerine mentörlük alarak iş hayatına hazırlandı.

Toplantıya, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fahri Cömert, Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş ve Genel Sekreter İ. Koray Girgin katıldı. Konuşmalarında, projenin gençlerin işgücüne katılımını artırma konusundaki önemine vurgu yaparak, elde edilen sonuçlardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Vize’de Ayçiçek Tarla Günü Etkinliği Düzenlendi Vize’de Ayçiçek Tarla Günü Etkinliği Düzenlendi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, ‘’Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destekleme programı (NEET PRO) kapsamında 60 faydalanıcı gencimizin genel, sosyal, mesleki bilgiler üzerine mentörlük alarak iş hayatına hazırlanma süreci tamamlandı.

“Yetkin Gençlerin İşgücüne Katılımı Projesi” kapanış ve basın toplantısına konuşmacı olarak Meclis Başkanımız Fahri Cömert; Başkan Yardımcımız Şevket Muntaş, Genel Sekreterimiz İ. Koray Girgin katılım sağladı. Gençlerimize çalışma hayatlarında başarılar diler, tüm paydaşlarımıza değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay