İstasyon Mahallesi Muhtarı Naide Özdemir, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Özdemir, “Değerli aileme, azalarıma, siz kıymetli İstasyon Mahallesi sakinlerime, dost ve arkadaşlarıma bana bu mukaddes, kutsal ve onurlu görevi layık gördüğünüz için her birinize tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vekil Sarıçam, Düğüne Katıldı Vekil Sarıçam, Düğüne Katıldı

Muhtar Özdemir, İstasyon Mahallesi'ni ve sakinlerini en güzel şekilde temsil etme gayreti içerisinde olduğunu belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır’” şeklinde vurguladı.

Mesajında, muhtarların yerel yönetimdeki kritik rollerine dikkat çeken Özdemir, Muhtarlar Günü'nü kutlayarak, tüm muhtarların bu özel gününü tebrik etti. Özdemir, vatandaşların taleplerine cevap vermek ve mahallelerinin sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Muhtar Özdemir şu ifadeleri paylaştı:

“Değerli aileme, azalarıma, siz kıymetli İstasyon mahallesi sakinlerime dost ve arkadaşlarıma bana bu mukaddes, kutsal ve onurlu görevi layık görüp, benim de severek, çok  çalışarak, İstasyon mahallesini ve sizleri  en güzel  yerlerde temsil ederek, elimden gelenin en iyisini yapmama  vesile olduğunuz için her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün dediği gibi “Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay