60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, Hac vazifesinden dönen Kofçaz İlçe Müftüsü Kasım Coşkun'u makamında ziyaret ederek tebrik etti ve haccın mebrur olması duasında bulundu. Ziyaret kapsamında İl Müftüsü Eviş, yapımı tamamlanmak üzere olan Kur'an kursu inşaatını yerinde inceledi. Bu ziyarette İl Müftü Yardımcısı Turgut Çavdar da hazır bulundu.

İl Müftüsü Yusuf Eviş, Kur'an kursu inşaatının hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, inşaatın kısa süre içerisinde tamamlanmasını ve Kofçaz halkının hizmetine sunulmasını temenni etti. İlçe Müftüsü Kasım Coşkun ise, Kofçaz'da dini eğitim alanında yapılan bu önemli yatırımın hayata geçmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kofçaz Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Kırklareli İl Müftümüz Yusuf Eviş, Hac vazifesinden dönen İlçe Müftümüz Kasım Coşkun'u tebrik ederek haccın mebrur olması duasında bulundu. İl Müftüsü Eviş, ziyaret kapsamında Kofçaz'da yapımı tamamlanmak üzere olan Kur'an kursu inşaatını yerinde inceledi. Ziyarette İl Müftü Yardımcısı Turgut Çavdar da hazır bulundu.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner