Kofçaz İlçe MüftüHarun Bulaca, Kocayazı ve Tastepe köylerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Kocayazı Köyü Camii ve Kur'an Kursu ile Tastepe Köyü Camii'nde incelemeler yapıldı. Müftü Bulaca, camilerde din hizmetlerinin yürütülme sürecini gözden geçirerek, din görevlileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında, köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelindi ve din hizmetleri üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Müftü Bulaca, halkın din hizmetlerine olan yaklaşımı ve beklentilerini dinleyerek, karşılıklı fikir alışverişi yaptı. İstişarelerde, din hizmetlerinin köylerde daha etkin bir şekilde sürdürülmesi adına yapılabilecek çalışmalar da değerlendirildi.

Lüleburgaz Kent Konseyi’nden Kaymakam Yüce’ye Ziyaret Lüleburgaz Kent Konseyi’nden Kaymakam Yüce’ye Ziyaret

Ziyaretlerin ardından Kofçaz İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kofçaz İlçe Müftüsü Kocayazı ve Tastepe Köylerini ziyaret etti. Kofçaz İlçe Müftüsü Harun Bulaca, Kocayazı Köyü Camii - Kur'an Kursu ve Tastepe Köyü Camii'nde incelemelerde bulundu. Köy kahveleri ziyaret edilerek hasbihal edildi. Din hizmetleri hususunda din görevlileri ve halkla beraber istişarelerde bulunuldu.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Kaynak: İHA