Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kıyıköy ve çevresinde gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri ve diğer çalışmalar hakkında detaylı istişarelerde bulunuldu.

Müdür Recep Akdemir'e, Kıyıköy Ortaokul Müdürü Şakir Reyhan da eşlik etti. Görüşmenin amacı, ilçedeki eğitimle ilgili mevcut projeleri değerlendirmek ve gelecekteki işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunmaktı.

Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen, misafirlerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür edildi. Bu ziyaretin, eğitim ve yerel yönetim işbirliklerinin güçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Akdemir, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor Akdemir, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Müdürümüz Recep Akdemir, Kıyıköy Belediye Başkanı’nı ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep Akdemir, Kıyıköy Belediye Başkanı Sayın İsmail Özen’ i makamında ziyaret etti. İlçede ve Kıyıköy’de yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.  Müdürümüze ziyaretinde Kıyıköy Ortaokul Müdürü Şakir Reyhan eşlik etti. Misafirperverliğinden dolayı Kıyıköy Belediye Başkanı Sayın İsmail Özen’e teşekkür ederiz.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner