Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, yeni görevine başlayan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol'u makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Özefsun, Dr. Yeniyol’a eğitim alanında birlikte yürütülebilecek projeler için de destek sözü verdi. İki müdür, bölgedeki eğitim projelerinin geliştirilmesi ve ortak çalışmaların artırılması konularında görüş alışverişinde bulundu.

Tekirdağ'da 'Bilmeyen Kalmasın 4' bilim şenliği düzenlendi Tekirdağ'da 'Bilmeyen Kalmasın 4' bilim şenliği düzenlendi

Tekirdağ ziyaretinde, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ile de bir araya gelen Özefsun, kültürel mirasın korunması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla iş birliği yapılabilecek projeler üzerine konuştu. Görüşmede, yerel kültür ve tarih bilincinin öğrencilere kazandırılması için eğitimle entegre çalışmalar planlandı.

Adsız1-4

Ahmet Hacıoğlu eğitimle kültürün buluşturulmasının, gençlerin tarihine ve kültürüne olan bağlılıklarını güçlendireceğini ifade ederek iş birliği projelerine hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretlerin sonunda, eğitim ve kültür alanlarında Tekirdağ ve Kırklareli arasında sürdürülebilir bir iş birliği oluşturma konusunda karşılıklı iyi dileklerde bulunuldu.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner