Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, zihinsel engelli bireylere hizmet veren Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi (ADM) Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarette, kuruluşun sunduğu hizmetler, fiziksel koşullar ve hijyen standartları detaylı bir şekilde incelendi. Özbaş, ayrıca personel yeterliliği ve bireylerin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin kalitesi hakkında da gözlemlerde bulundu.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Ziyaret esnasında, engelli bireylerle bir araya gelen Özbaş, onların genel durumları hakkında bilgi aldı ve merkezde verilen hizmetlerin etkinliğini değerlendirdi. Kurumun çalışanlarıyla da bir araya gelerek, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik öneriler ve fikir alışverişinde bulundu.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Müdürümüz Sn. Bilgin Özbaş zihinsel engelli vatandaşlarımıza hizmet veren Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve ADM Müdürlüğünden hizmet almakta olan engelli bireylerimizi ziyaret ederek kuruluş denetimi gerçekleştirdi. Kurumun fiziksel koşulları, hijyen standartları, personel yeterliliği gibi birçok detay yerinde incelendi.” İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner