Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve Şube Müdür V. Hakan Yağan, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek kuruluşta denetim yaptı. Ziyaret sırasında huzurevinde kalan büyüklerle sohbet eden Özbaş, onların taleplerini ve beklentilerini dinledi.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Denetim kapsamında, kurum personeliyle görüşülerek hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle yaşlıların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yapılan denetimlerde, mevcut hizmet standartlarının iyileştirilmesi için yapılabilecek adımlar ele alındı. Kurumun genel işleyişine dair yapılan bu değerlendirmeler, huzurevi sakinlerinin daha iyi şartlarda hizmet almasını sağlamayı hedefliyor.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Müdürümüz Sn. Bilgin Özbaş ve Şube Müdür V. Hakan Yağan Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi YBRM Müdürlüğünden hizmet almakta olan değerli büyüklerimizi ziyaret ederek kuruluş denetimi gerçekleştirdi. Kurum personeli ile görüşülerek hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner