Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, gazilere olan desteğini bir kez daha göstererek anlamlı bir ziyarette bulundu. İl Müdürü Bilgin Özbaş ve Şube Müdürü Hakan Yağan, Kırklareli Tüm Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Özsevimli’yi ziyaret ederek derneğin çalışmaları ve gazilerin ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Görüşmede, gazilerin karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözümler hakkında detaylı konuşmalar yapıldı. Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, gazilere yönelik çalışmalarını sürdüreceğini ve bu tür ziyaretlerle onların yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi. Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, gaziler ve şehit aileleri başta olmak üzere tüm toplum kesimlerine yönelik desteklerini artırarak sürdüreceklerini ifade etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay