Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Trakya Roman Hakları Platformu Başkanı ve mahalle kanaat önderi Mustafa Ovarda’ya Doğu Mahallesi’ndeki ikametinde iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında, mahalle sakinlerinin yaşadığı güncel sorunlar ve halkın beklentileri ele alınarak, sosyal ve kültürel yapının daha iyi bir seviyeye taşınması adına atılabilecek adımlar değerlendirildi.

Toplantıda, Mustafa Ovarda geçmişte benzer durumlarla nasıl başa çıkıldığını ve toplumsal dayanışmanın önemini vurgulayarak, bu süreçte atılması gereken adımlara dair önerilerde bulundu. Mahalledeki sosyal sorunların çözümü ve halkın yaşam standartlarının yükseltilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Borcuna karşılık aldığı lunaparkı panayır panayır gezerek işletiyor Borcuna karşılık aldığı lunaparkı panayır panayır gezerek işletiyor

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,“İl Müdürümüz Sn. Bilgin Özbaş Trakya Roman Hakları Platform Başkanı Mustafa Ovarda’ya Doğu Mahallesindeki ikametinde iadeyi ziyarette bulundu. Kanaat önderimizin geçmiş deneyimlerinden ve derin bilgi birikiminden faydalanarak, mahallemizin sosyal ve kültürel yapısını daha iyi bir noktaya taşımak için hangi adımları atmamız gerektiği üzerinde durduk. Toplantıda öncelikli olarak mahallemizde yaşanan güncel sorunlar ve halkımızın beklentileri ele alındı. Mahallemizin büyüğü, geçmişte benzer durumlarla nasıl başa çıkıldığını ve toplumsal dayanışmanın önemini vurgulayarak, bize yol gösterici önerilerde bulundu.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay