Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilimizin Merkez ilçeye bağlı Erikler köyünde yeni dikilen Blueberry (yaban mersini) fidanlarından oluşan bahçeyi ziyaret etti. İl Müdürü Gökhan Karaca ve Şube Müdürü, Mehmet Gücüm’e ait 35 dekar alanda kurulan bu modern bahçede işletme faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak

Bu ziyaret sırasında, Blueberry fidanlarının dikim süreci, bakım yöntemleri ve bahçenin genel durumu hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı. Mehmet Gücüm, bahçenin kuruluş aşamalarından itibaren gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatarak, İl Müdürü Gökhan Karaca ve Şube Müdürü’ne işletmenin geleceği ile ilgili hedeflerini paylaştı.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’İlimizin Merkez ilçeye bağlı Erikler köyünde bulunan Mehmet Gücüm’e ait 35 dekar alana yeni dikilen Blueberry fidanlarından oluşan bahçe, İl Müdürümüz Gökhan Karaca ve Şube Müdürümüz tarafından ziyaret edilerek, işletme faaliyetleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay