Eskişehir'de üniversite öğrencileri henüz gelmedi apartlar boş kaldı Eskişehir'de üniversite öğrencileri henüz gelmedi apartlar boş kaldı

Pehlivanköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sene sonu seminerleri döneminde okulları ziyaret ederek öğretmenlerle buluştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek ve Şube Müdürü Abdullah Badem, bu ziyaretlerde öğretmenlerin geçmiş bayramlarını tebrik etti ve sona eren eğitim öğretim yılına dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretler sırasında, öğretmenler ile yapılan görüşmelerde eğitim yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı. Eğitim süreçlerinde yaşanan zorluklar ve başarılar üzerine konuşuldu ve gelecek eğitim öğretim yılı için yapılacak planlamalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayçiçek ve Badem, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyerek, eğitim kalitesini artırmak adına atılacak adımlar konusunda bilgi verdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Necmettin Ayçiçek ve Şube Müdürümüz Abdullah Badem, sene sonu seminerleri döneminde okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimiz ile bir araya geldiler. Öğretmenlerin geçmiş bayramlarını tebrik edip, sona eren eğitim öğretim yılına dair değerlendirmelerde bulundular." denildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner