Lüleburgaz’da "Anlam Çalışmaları" Başlıyor Lüleburgaz’da "Anlam Çalışmaları" Başlıyor

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, ilçedeki okullarda devam eden eğitim ve öğretime hazırlık çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. Müdür Akdemir, Evrenli Şehitler İlkokulu, Çakıllı İlk-Ortaokulu, Kızılağaç İlkokulu, Kıyıköy İlkokulu, Kıyıköy Anadolu Lisesi ve Kıyıköy Ortaokulunu ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında okullarda yapılan hazırlıklar ve öğretmenlerle gerçekleştirilen görüşmeler hakkında bilgi alan Akdemir, okulların yeni eğitim-öğretim yılına eksiksiz bir şekilde hazırlanması için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti. Eğitim-öğretim sürecinin sorunsuz başlaması ve devam etmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü vurgulayan Akdemir, okulların her açıdan öğrencilere en iyi şekilde hizmet verebilmesi için tüm ekiplerin özveriyle çalıştığını ifade etti.

Recep Akdemir'in ziyaretleri, öğretmen ve idareciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Müdür Akdemir, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim alabilmesi için her türlü desteğin devam edeceğini belirterek, tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diledi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner