Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Müdür Akdemir, son olarak Cumhuriyet İlkokulu ve Adalet Erez İlkokulu'nu ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında öğrencilerle ve öğretmenlerle samimi bir ortamda sohbet eden Akdemir, okullardaki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve öğrencilere başarılar diledi.

Başvurular İçin Son Şans Başvurular İçin Son Şans

Cumhuriyet İlkokulu ve Adalet Erez İlkokulu'ndaki ziyaretler sırasında öğrencilerin heyecanı ve ilgisiyle karşılaşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, okulların fiziki şartları ve eğitim kalitesi hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Akdemir, öğretmenlere de görevlerinde kolaylıklar diledi.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Akdemir'in okul ziyaretleri devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Recep Akdemir, Cumhuriyet İlkokulu  ve Adalet Erez İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner