Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, 2024 LGS’de ilçede ilk üçte yer alma başarısı gösteren öğrencileri ve ailelerini makamında kabul ederek tebrik etti. Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Arda Ortayakalı ve annesi Burcu Ortayakalı, Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Umut Türüdü ve babası Murat Türüdü ile Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ömer Tuzlacılar ve annesi Elçin Tuzlacılar, babası Murat Tuzlacılar, Okul Müdürleri Kıyasettin Taşar ve Emre Kemaloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen görüşmede, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akdemir, öğrencilere başarılarından dolayı hediyelerini teslim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "2024 LGS’de ilçemizde ilk üçte yer alma başarısı gösteren öğrencileri ve ailelerini tebrik etmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Recep Akdemir makamında kabul etti. Namık Kemal Ortaokulu Öğrencisi Arda Ortayakalı ve annesi Burcu Ortayakalı, Namık Kemal Ortaokulu Öğrencisi Umut Türüdü ve babası Murat Türüdü ile Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Ömer Tuzlacılar ve annesi Elçin Tuzlacılar, babası Murat Tuzlacılar ile Okul Müdürleri Kıyasettin Taşar ve Emre Kemaloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen görüşmede, öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Recep Akdemir öğrencilere başarılarından dolayı hediyelerini teslim ederek başarıda emeği geçen okul idarecilerini, öğretmenlerini tebrik ederek ailelerine teşekkürlerini iletti," ifadeleri kullanıldı.

Görüşmede, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, öğrencilerin başarısının ilçede büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, başarıda emeği geçen okul idarecilerini, öğretmenlerini tebrik ederek ailelerine teşekkürlerini iletti.

Gezici Kütüphane Öğrencileri Kitaplarla Buluşturuyor Gezici Kütüphane Öğrencileri Kitaplarla Buluşturuyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner