Kırklareli Taekwondo Kulübü, Milli Takımlara yükselme başarısı gösteren ve Beşiktaş Kulübü'ne transfer olan sporcuları Şefika Çakal ve Şevval Çakal'ı kutladı. Kulüp, bu başarılı sporcularının elde ettikleri başarıları ve takım arkadaşlarına rol model olmaları nedeniyle büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Şefika ve Şevval Çakal, Kırklareli Taekwondo Kulübü'nde gösterdikleri üstün performansla Milli Takımlara yükselmiş ve ardından Beşiktaş Kulübü'ne transfer olmuşlardı. Başarılarını yeni kulüplerinde de devam ettiren Çakal kardeşler, Kırklareli Taekwondo Kulübü'ndeki takım arkadaşlarına ilham vermeye devam ediyorlar.

Kırklareli Taekwondo Kulübü yetkilileri, sporcularının vefalı davranışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, ‘’Milli Takımlara yükselme başarısı gösteren Beşiktaş Kulübüne transfer olarak ilimizde (kulübümüzde) elde ettiği başarıları devam ettiren ve takımda bulunan kardeşlerine rol model olan sporcularımız Şefika Çakal ve Şevval Çakal ile güzel bir gün. Vefasını her zaman gösteren sporcularımıza ve ailesine teşekkür ederiz. Daha güzel günlere. Daha iyi başarılara.’’ İfadelerini kullandı.

Fenerbahçeli taraftarlardan Ali Koç'a tepki Fenerbahçeli taraftarlardan Ali Koç'a tepki

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay