Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında, Lüleburgaz Belediyesi Meclis Başkan Vekili Halis Kutlu da hazır bulundu.

Görüşme sırasında, Belediye Başkanı Halil Çallı ve Milletvekili Fahri Özkan, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çallı, Milletvekili Özkan’a teşekkürlerini iletti. Milletvekili Fahri Özkan ise Belediye Başkanı Halil Çallı’ya sıcak karşılama ve misafirperverliği için teşekkür ederek, beldeden ayrıldı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Belediye Başkanımız Halil Çallı’yı ziyaret etti. Lüleburgaz Belediyesi Meclis Başkan Vekili Halis Kutlu’nun da yer aldığı ziyarette, belediyemizin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanımız Halil Çallı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fahri Özkan’ a teşekkür etti. Milletvekilimiz Fahri Özkan da; nazik ev sahipliği, gösterdiği yakın ilgi ve alaka için Belediye Başkanımız Halil Çallı’ya teşekkür ederek beldemizden ayrıldı.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay