Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanlığı, Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlediği bayramlaşma programında teşkilat üyelerini ve parti mensuplarını bir araya getirdi. Bayramlaşma programı, MHP MYK Üyesi Büşra Cin'in katılımıyla gerçekleştirildi ve parti üyeleri arasında yoğun ilgi gördü.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen programda, MYK Üyesi Büşra Cin ve MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, parti üyeleriyle tek tek bayramlaşarak, bayramın getirdiği manevi atmosferi birlikte paylaştılar. Program sırasında yapılan konuşmalarda, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği vurgulandı.

MHP Kırklareli İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İl başkanlığımızın bayramlaşma programını MYK Üyemiz Büşra Cin ve teşkilatımızın katılımıyla gerçekleştirdik.’’ denildi. Teşkilat üyeleri arasında yapılan sohbetlerde, partinin gelecekteki çalışmaları ve hedefleri de ele alındı. İl Başkanı Savaşan, bayramın ardından yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini ve Kırklareli'nde MHP'nin gücünü daha da artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay