Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) iş birliğinde düzenlenen “Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı”nın 17’ncisi, 8-9-10-11 Temmuz 2024 tarihlerinde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.

“Alınması Zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgeleri” kapsamında yer alan “Sorumlu Emlak Danışmanlığı” ile ilgili olarak TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) Değerlendiricisi Hakan Yılmaz tarafından katılımcılara bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, mesleki yeterlilik belgesinin önemi ve sınav süreci hakkında detaylı bilgi verildi.

2-15

Bilgilendirme toplantısının ardından, TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) Değerlendiricisi Hakan Yılmaz tarafından “Yazılı” ve “Uygulamalı” olmak üzere iki aşamalı sınav gerçekleştirildi. Sınavlarda, katılımcıların mesleki bilgi ve becerileri titizlikle değerlendirildi.

Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı

Yapılan sınavlarda başarılı olan emlakçılar, mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanacaklar. Bu belge, emlak sektöründe yetkinliklerini kanıtlayan ve mesleklerini profesyonelce icra edebileceklerini gösteren önemli bir belge olacak.

Haber: H. Murat Taner

Kaynak: İHA